Tjek de seneste nyheder på www.musikskolens-nyhedstjeneste.dk

 13. dec. 2021

NY MASTER i MUSIKPÆDAGOGIK

Flere skal opleve glæden og det meningsfulde i at skabe musik sammen. Det gælder både børn, unge og ældre. DKDM, RMC, Københavns Professionshøjskole og VIA University College går derfor sammen om at udbyde en ny masteruddannelse i musikpædagogisk udvikling.

Den nye masteruddannelse er målrettet lærere, pædagoger, musikere og musikpædagoger samt andre fagprofessionelle indenfor musikpædagogik og den kan søges allerede nu!

Den nye uddannelse har musik, samspil, gruppeledelse og pædagogik som omdrejningspunkt. Uddannelsen vil skabe nye kompetente samarbejder mellem musikundervisere og pædagoger i kulturskoler, folkeskoler og dagtilbud.

Vi glæder os til at klæde flere på til at engagere sig aktivt i musikken!

Presseklip hentet fra alle danske aviser

Presseklip hentet fra alle danske aviser

Vil du have en inspirator som også på en høflig og humørfyldt facon kan sætte gang i en debat - så kontakt damuko@damuko.dk eller ring på tlf. 40 14 75 90

Seneste kommentarer

01.12 | 11:32

tak for et skønt overblik over stillingsopslag indenfor musik!

04.12 | 12:32

Kære Per,
Fænomenal side med super oversigt og up to date Info, hvor er det godt!
Tak!
Mvh. Kenneth Horsbrugh, slagtøjslærer og TR, i egedal

09.09 | 18:15

En fantastisk inspirerende illustreret håndbog, med megen plads til fantasiens rejse. Indholdet er lige i øjet og er et vældig godt værktøj til musikskolearbejd

08.09 | 12:02

En meget flot, grundig og anvendelig håndbog om musikskoledrift. Spændende læsning, der absolut kan anbefales til alle, der har interesse i branchen!

Del siden