musikskolehistorier

Fem kannibaler bliver ansat i kommunen og chefen formaner dem: I har nu fast arbejde, tjener godt og kan spise i vores kantine. Så lad de andre være i fred. Det lover kannibalerne men fire uger efter kommer chefen igen og siger: Der mangler en fra musikskolen. Er der nogen af jer der ved, hvad der er blevet af hende? Alle kannibalerne ryster på hovedet og sværger, at de ikke har noget med sagen at gøre. Da chefen er gået, spørger én af kannibalerne de andre: Hvem af jer fjolser har spist hende fra musikskolen? Det var mig, lyder det spagt fra én. Din idiot. Nu har vi de sidste fire uger spist direktører, underdirektører, musikskoleledere, souschefer og projektledere, uden at nogen har opdaget det - og så skulle du absolut æde en der laver noget!


Ved jobsamtalen på Musikskolen

Marianne havde forberedt sig godt til ansættelsessamtalen og havde læst musikskolens brochure og hjemmeside. Her opdagede hun at lederens navn var det samme som en flot høj mørkhåret fyr, som gik i samme klasse som hende for ca. 30 år siden. Hun tænker: Kan han være den samme fyr som jeg var lidt forelsket i dengang?
Da Marianne kommer ind til mødet ryster hun hurtigt den tanke af sig igen. Denne halvskaldede grå mand med rynket ansigt var alt for gammel til at have været hendes klassekammerat, men efter samtalen er færdig, tager nysgerrigheden over, og hun spørger ham om han har gået på Odense gymnasium.
--Ja, det havde han, svare han
--hun spørger hvornår han gik ud.
--Han svarer han gik ud i 1978.
--Så gik du i min klasse siger Marianne og ler.
--Han ser nærmere på hende og så siger denne gamle halvskaldede, ubehøvlede, fede og onde mand:
--Hvad underviste du i?

Seneste kommentarer

01.12 | 11:32

tak for et skønt overblik over stillingsopslag indenfor musik!

04.12 | 12:32

Kære Per,
Fænomenal side med super oversigt og up to date Info, hvor er det godt!
Tak!
Mvh. Kenneth Horsbrugh, slagtøjslærer og TR, i egedal

09.09 | 18:15

En fantastisk inspirerende illustreret håndbog, med megen plads til fantasiens rejse. Indholdet er lige i øjet og er et vældig godt værktøj til musikskolearbejd

08.09 | 12:02

En meget flot, grundig og anvendelig håndbog om musikskoledrift. Spændende læsning, der absolut kan anbefales til alle, der har interesse i branchen!

Del siden